Ευεξίας και θεραπείες spa στο Astir Beach

 / Ευεξία & Spa

Αναζωογονήστε το σώμα σας περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Ολοκληρώστε την απόλαυση των διακοπών σας κάνοντας χρήση των υπηρεσιών spa του ξενοδοχείου μας. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και ψυχικής χαλάρωσης απολαμβάνοντας την ευεργετική δράση μιας θεραπείας μασάζ. Συνδυάστε την ευεργετική δράση της επαφής με τον ήλιο και την θάλασσα με την ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα προσώπου και σώματος που προσφέρει το ειδικευμένο προσωπικό μας μέσα, επιλέγοντας το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Cretan Spa

Καλώς ήρθατε στο Cretan Spa

Ανακαλύψτε μια απαράμιλλη εμπειρία υγείας και ευεξίας ισορροπώντας το σώμα και το πνεύμα σας. Απολαύστε ένα ταξίδι Αναζωογόνησης μέσα από μια ευρεία γκάμα θεραπειών για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος.

Με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια σας, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις εγκαταστάσεις (Jacuzzi, steam-bath, sauna) και τις υπηρεσίες μας, όλα συνδυασμένα για να σας προσφέρουν την εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας που θα μετατρέψει τις διακοπές σας σε παντοτινή ανάμνηση!

Ως καλωσόρισμα, το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους πελάτες του ένα εισiτήριο για 15λεπτο μασάζ.

Το κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου μας διαθέτει επίσης γυμναστήριο με όργανα ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης για το κτίσιμο ενός υγειούς και όμορφου σώματος, μέσω της ενεργητικής εκγύμνασης.

Γευματίζοντας στο Astir Beach

Δοκιμάστε την παραδοσιακή κρητική και ελληνική κουζίνα ή επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία από διεθνή πιάτα από τον πλούσιο μπουφέ μας.

Περισσότερα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ASTIR BEACH
σώματος και ψυχής