Γεύματα και Ποτά στο Astir Beach

 / Γεύματα & Ποτά

Τόσο ευεργετικό
τόσο δροσιστικό...

Γευτείτε εδέσματα από την διεθνή και την παραδοσιακή κρητική και ελληνική κουζίνα από τον πλούσιο μπουφέ μας, και αφεθείτε στην απόλαυση κάθε είδους ποτού, νύχτα και μέρα.

Restaurant
Restaurant
Bars
Bars
Meals & Drinks Packages
Meals & Drinks Packages
Room Service
Room Service

Εστιατόρια & Μπαρ

Εστιατόριο

Τα κύρια γεύματα της ημέρας προσφέρονται στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου:

Το πρωϊνό σερβίρεται σε μορφή πλήρους μπουφέ από 07:00 έως 10:00 π.μ. Μπορείτε επίσης να έχετε πρωϊνό από 05:00 έως 07:00 π.μ. κατόπιν ενημέρωσης της Υποδοχής.
Το γεύμα σερβίρεται σε μορφή μπουφέ από 12:30 έως 14:00.
Το δείπνο προσφέρεται από 19:00 έως 21:30 Μπορείτε να απολαύσετε από τον πλούσιο μπουφέ την ζεστή και κρύα κουζίνα του σεφ μας.

Σνακ μπαρ

Από 10:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ., στο σνακ μπαρ του ξενοδοχείου μας Μπορείτε να γευτείτε πιάτα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα ή να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στη θάλασσα. The Snack Bar is located next to the swimming pool and in front of the beach.

Μπαρ καθιστικού

Το κεντρικό μπαρ λειτουργεί στο εσωτερικό του ξενοδοχείου καθημερινά από 10:00 έως 23:00.

Μπαρ πισίνας

Στο μπαρ δίπλα στην πισίνα, ανοικτό από τις 18:00 μ.μ. έως 02:00 μ.μ. μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας το ποτό σας με θέα τη θάλασσα, κάτω από τους ήχους επιλεγμένης μουσικής.

Πακέτα διαμονής

Εάν θέλετε να έλθετε στο Astir Beach, μπορείτε να επιλέξετε για την διαμονή σας ένα από τα παρακάτω πακέτα:

Διανυκτέρευση με πρωϊνό
Διανυκτέρευση με ημιδιατροφή – περιλαμβάνεται πρωϊνό και δείπνο.
Διανυκτέρευση με πλήρη διατροφή – περιλαμβάνεται πρωϊνό, γεύμα και δείπνο.

Διανυκτέρευση με όρους All Inclusive – Το πακέτο υπηρεσιών All-Inclusive περιλαμβάνει:

Πρωϊνό: Το πρωϊνό προσφέρεται σε μορφή πλήρους μπουφέ από 07:00 έως 10:00 π.μ. στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Μπορείτε επίσης να έχετε πρωϊνό από 05:00 έως 07:00 π.μ. κατόπιν ενημέρωσης της Υποδοχής.

Πρωϊνό σνακ: σερβίρεται στον μπουφέ του μπαρ από 11:00 έως 12:30 π.μ.

Γεύμα: Το γεύμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τοπικά ποτά (αναψυκτικά, βαρελίσια μπύρα, λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί χύμα και νερό), προσφέρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σε μορφή μπουφέ από 12:30 έως 14:00.

Απογευματινό σνακ: σερβίρεται στον μπουφέ του μπαρ από 14:00 έως 19:00.
Ώρα καφέ: Καφές φίλτρου και τσάι με μπισκότα και γλυκά προσφέρονται από 10:00 έως 23:00 στο κεντρικό μπαρ του σαλονιού

Δείπνο: Το γεύμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τοπικά ποτά (αναψυκτικά, βαρελίσια μπύρα, λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί χύμα και νερό), σερβίρεται σε μορφή μπουφέ από 12:30 έως 14:00 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Ποτά: Τοπικά ποτά όπως αναψυκτικά σε ποτήρι, βαρελίσια μπύρα, λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί σε ποτήρι, ούζο, ρακί, κονιάκ, ποτά με βάση τζιν, βότκα ή ρούμι, παιδικά κοκτέιλ και καφέ φίλτρου ή τσάι προσφέρονται από 10:00 έως 23:00 στο κεντρικό μπαρ του σαλονιού.

Εξυπηρέτηση δωματίου

Η εξυπηρέτηση δωματίου (Room Service) λειτουργεί από 9:00 έως 21:00. Κατά την ώρα λειτουργίας του πρωινού, υπάρχει η δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στο δωμάτιο.

Πακέτο γεύματος

Πακέτο γεύματος μπορεί να προσφερθεί σε αντικατάσταση χαμένου δικαιούμενου γεύματος.

Γευματίζοντας στο Astir Beach

Δοκιμάστε την παραδοσιακή κρητική και ελληνική κουζίνα ή επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία από διεθνή πιάτα από τον πλούσιο μπουφέ μας.

Περισσότερα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ASTIR BEACH
Μια πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής