Εξορμήσεις και αξιοθέατα

 / Εξορμήσεις

Ανακαλύψτε περισσότερη Κρήτη σήμερα

Η ευνοϊκή θέση του ξενοδοχείου προσφέρεται για χαλάρωση απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριο για να επισκεφτείτε τα περισσότερα από τα αξιοθέατα της Κρήτης, το νησί με την πλούσια και μακρόχρονη πολιτισμική ιστορία.

Μια πλούσια κληρονομιά

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα περισσότερα από τα αξιοθέατα της Κρήτης όπως τους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσσού, της Φαιστού, της Γόρτυνας, των Μαλίων και της Ζάκρου.

Στην πόλη του Ηρακλείου, σε απόσταση μόλις 18 Km, μπορείτε να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου, το Ιστορικό Μουσείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας καθώς και τον Κούλε, το βενετσιάνικο κάστρο στο λιμάνι του Ηρακλείου, και τα Ενετικά τείχη που περιβάλλουν την παλιά πόλη της “Κάντια”.

Το ενυδρείο CretAquarium, τμήμα του μεγαλύτερου συγκροτήματος θαλάσσιας έρευνας και τεχνολογίας της Μεσογείου, απέχει μόλις 1500 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Οι λάτρεις του Γκολφ μπορούν να απολαύσουν το άθλημά τους στο Γκολφ Κλαμπ της Κρήτης που βρίσκεται 13 Km από το ξενοδοχείο.

Ένα νησί ποικιλομορφίας

Μπορείτε επίσης να κάνετε ημερήσιες εκδρομές στο φαράγγι της Σαμαριάς, στο φοινικόδασος του Βάι, στο σπήλαιο Δικταίον Άνδρον ή ακόμη με πλοιάριο να επισκεφτείτε το νησί Ντία, το νησάκι Σπιναλόγγα, ή το υφαιστιακό νησί της Σαντορίνης.

Μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε ένα από τα πολυάριθμα παραδοσιακά χωριά όπως τα Ανώγεια και τα Σφακιά.

Γευματίζοντας στο Astir Beach

Δοκιμάστε την παραδοσιακή κρητική και ελληνική κουζίνα ή επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία από διεθνή πιάτα από τον πλούσιο μπουφέ μας.

Περισσότερα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ASTIR BEACH
εκεί όπου το ταξίδι αρχίζει